Ravintola

YHTEYDENOTOT: P. 050 550 7753 tai myynti@linnamaalaishotelli.fi

Ravintolan aukioloajat

Koronatilanteen vuoksi Linnan ravintolapalvelut ovat tauolla toistaiseksi 4.12.2020 alkaen.

TAKEAWAY-LOUNAS: SOITA P. 050 550 7753, TILAA JA NOUDA!

Ma-to klo 9-17

  • Keittiö klo 10.30-16

Pe klo 9-22

  • Keittiö klo 10.30-22

La klo 12-22

  • Keittiö klo 12-22

Su klo 12-16

  • Keittiö klo 12-16

Lounas ma-pe klo 10.30-15

  • Pöytiintarjoilu

Bändi-iltoina avoinna klo 24 asti

  • Salaattibuffet 7,50 €
  • Keittolounas 8,50 €
  • Lounas 10 €
  • Koko lounas 12,50

Käyttämämme ylämaankarjanliha on todellista lähiruokaa. Se on kotoisin Hartolan Vuorenkylästä, Seppälän luomutilalta. Ylämaankarja laiduntaa kesät talvet ulkona syöden nurmen lisäksi luonnossa kasvavaa heinää ja apilaa. Myös paju ja pihlaja ovat eläinten suurta herkkua. Koska ylämaan karjan ruokinnassa ei käytetä ollenkaan viljaa, liha on erittäin maukasta, vähärasvaista ja hieman riistalihan makuista.
Maistapas vaikka!

Käytämme ruoanvalmistuksessa sysmäläisen Ristelin tilan Charolais-naudanlihaa sen erilaisissa muodoissaan. Sieltä tulee myös murea ja maukas laatuliha, wagyu, joka tuntuu aivan sulavan suussa kulinaarisine makuelämyksineen.

Puhtaat ja luonnonmukaisesti viljellyt perunat ja muut juurekset tulevat hartolalaiselta Parikan luomutilalta.